Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutassam cégünket, a Tornyos és Társa Kft-t.

A vállalkozás 1993-ban, családi vállalkozásként indult. Fő tevékenységi körünk az épületlakatos acél– és csarnokszerkezetek gyártása, a Lindab márkakivitelezés és a Lindab márkakereskedelem. Fő profilunk az egyedi és típus-épület acél vázszerkezetek gyártása és szerelése, tetőfedés és oldalfal burkolatok készítése egyrétegű és hőszigetelt kivitelben, Lindab anyagokból. Ezen csarnokrendszerek magába hordozzák a könnyűszerkezetes építési mód minden előnyét. A gazdaságos szerkezeti kialakítás mellett, az elvárásoknak és az igényeknek a lehető legmegfelelőbb burkolati rendszereket kínálunk

Ezeket a könnyűszerkezetes csarnokokat többnyire kompletten, nyílászárókkal bádogos szerkezetekkel együtt, teljesen készre szerelve adjuk át. A csarnok mérete, tömege, formája tág határok között tervezhető, a funkciónak, a térigénynek illetve az egyedi építészeti elképzeléseknek megfelelően. A felhasználási területük igen sokrétű, szinte minden igény kielégíthető. Minden esetben tételes árajánlatot és igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére.

Kereskedelmi tevékenységünk a már említett Lindab – rendszer forgalmazásán alapul. Az e téren nyújtott minőségi szolgáltatás érdekében – cégünk a térségben egyedülálló módon – jelentős mennyiségű raktárkészlettel rendelkezik többek között: síklemezek, függőeresz- lefolyó csatornák, és tartozékai, valamint a szereléshez szükséges segédanyagok és kötőelemek. A trapéz- és cserepeslemezeket általában méretre rendeljük, és rövid határidőn belül tudjuk biztosítani. A Lindab cserepeslemez fedésre és tartozékaira valamint a Lindab csatorna-rendszerre évente több akciót hirdetünk, ezzel is igyekszünk megnyerni leendő megrendelőinket. 2003-tól megkezdtük a Lindab legújabb rendszerének a Familyline könnyűszerkezetes családi házak tervezését, értékesítését és kivitelezését.

Állandó dolgozóink létszáma több mint 50 fő. A nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező jól képzett szakembergárda is nagyban hozzájárult eddig elért sikereinkhez. Szolgáltatás minőségének folyamatos növelése érdekében cégünk az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer szerint végzi tevékenységét. Fő tevékenységi területünk Zala megye, de végeztünk jelentősebb munkákat a Dunántúl egyéb régióiban is. Kollegáink kézséggel állnak rendelkezésére a nagylengyeli telephelyünkön, valamint nagykanizsai bemutatótermünkben, ahol a Lindab termékek megtekinthetők, valamint megvásárolhatók.

Remélem, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel:

Tornyos Ernő
ügyvezető

Webdesign: Artonius Grafikai Stúdió ©